Home Blackjack op de Blackberry Key2

Blackjack op de Blackberry Key2

Stel je voor. Je hebt de hele dag op school gezeten, of op je werk. Je kan niet wachten tot de klok eindelijk 5 uur slaat zodat je lekker naar huis kan, je schoenen kan uittrekken, op je bureau stoel ploft en lekker een potje blackjack kan spelen. Maar dan rijdt net die ene trein die jij moet hebben het komende uur niet. Ja, dan baal je. Maar wees niet getreurd want er is een oplossing. Namelijk Mobiel Blackjack!

Daar zit je dan op het station met je net nieuw gekochte Blackberry Key2. Toen je hoorde dat je kan gokken op je smartphone, twijfelde je geen minuut en heb je gelijk de app van je favoriete casino gedownload. Ik snap dat je nu denkt; gokken op een klein smartphone schermpje, is dat wel leuk? Nou ik kan je vertellen dat dat zeker wel leuk is. Door het geweldige IPS LCD scherm met een resolutie van 1620 x 1080 pixels en 434ppi is het spelen van online blackjack nog mooier. Door de Octa core (2.2 GHz, Quad core, Kryo 260 + 1.8 GHz, Quad core, Kryo 260) processor is er geen kans op vastlopen of schokkend beeld. De spelbeleving van dit beroemde kaartspel is ongekend!

Pixels

De Blackberry Key2 is uitgerust met een scherm van maarliefst 4,5 inch diagonaal, omgerekend is dat maarliefst een heuse 11,43 cm. Het beeld is hierdoor groot genoeg om duidelijkheid te krijgen over het spel zodat je alles haarscherp en overzichtelijk kunt zien. Hierdoor wordt het spelen nog makkelijker en leuker.

Live!
Ook live blackjack spelen is mogelijk! Niets is computergestuurd zoals dat met online blackjack wel het geval is. Nu zijn beide natuurlijk te vertrouwen want hier zit een hele gaming commissie achter om al deze software te controleren. Maar als je live blackjack speelt, kijk je recht in de ogen van een dealer die ergens op de wereld aan een blackjack tafel staat en een echte camera op zich gericht heeft. Voor wie staat hij daar? Precies, voor jou! Uitkomsten zijn ook hierbij daarom zeker niet te voorspellen. De handen van de croupier zijn met gemak te volgen als de kaarten worden verdeeld. Ook is er een mogelijkheid om te chatten met de dealer. Je kan vragen stellen of gewoon een gezellig praatje maken, als hij daar tijd voor heeft natuurlijk he. De beleving wordt levensecht. Zo kan je miljonair worden als je lekker in het park ligt, een saaie pauze hebt of lekker op de bank zit met een zak chips.

(Web)cam
Kan de dealer jou ook zien? Als jij dat wil, heel goed zelfs. Aan de voorkant zit daar een heuse 8 megapixel camera voor ingebouwd met fixed focus die alles opneemt met 1080p/30. De Blackberry Key2 heeft aan de achterkant een 12 megapixel camera, niet 1, maar zelfs 2. Deze camera maakt het mogelijk filmpjes te maken in 4K met 30fps, 1080p met 60fps en alles in HDR.

Het spelaanbod voor gok- en avontuurspelletjes wordt alsmaar groter. Ook komt er door alle nieuwe technologie steeds meer diversiteit waardoor er voor iedereen wel wat te spelen valt. Het is ook belangrijk dat de spellen bij de tijd blijven. Gelukkig lukt dat ook door de technologieën en creatieve geesten die achter alle ontwikkelingen zitten. Het spelen blijft hierdoor interessant voor iedereen! Dus wil jij een onvergetelijke spelervaring? Speel het dan op de Blackberry Key2!